Budapest szívében található az Interflat Hostel, melyet 2007. júliusában teljesen felújítottunk és újonnan felszereltünk. Ezt megelőzően 10 éven keresztül is Hostelként működött. Összesen 40 férőhely található szálláshelyünkön, szobáinkban 3, 4 vagy 5 darab emeletes ággyal várunk Benneteket. A város közepén, a Nyugati pályaudvar mellet a Duna folyó közelében vagyunk találhatók. Közvetlen környezetünkben van a Hősök tere, Margitsziget, Parlament, Bazilika, Budai vár, Váci utca, éjszaka is nyitva tartó üzletek, éttermek és a vígalmi negyed (pubok, undergroundok, discók, kocsmák és szabadtéri szórakozóhelyek a szigeten).

Kényelmes, tágas és tiszta szobákkal illetve számos szolgáltatással várunk benneteket az év minden napján a nap 24 órájában. A recepción több nyelven is beszélő kollegák igyekeznek a segítségetekre lenni.

Nektek az Internet hozzáférést és a csomagmegőrzést ingyen biztosítjuk.

Reggeli térítés ellenében a szállóban is igénybe vehető. A fél- vagy teljes panziós ellátást a közelünkben levő éttermekben kedvezményesen igénybe vehetitek, vagy jól felszerelt konyhánkban kedvetekre süthettek, főzhettek.