post

Évek óta gondolkozunk azon az üzlettársammal, hogy egy iroda felújítás már igazán ránk férne. Lassan tíz éve vagyunk ugyanazon a helyen és hát lássuk be eltelt már annyi idő, hogy egy teljes generálkivitelezést rendeljünk meg.

Iroda felújítás szakértelemmel

Teljesen más szakterületünk lévén – jogi képviseletet látunk el középvállalatok részére – úgy gondoltuk, hogy első körben a képviselt cégek körében nézünk szét. Volt is egy kivitelező cég, azonban ők annyira le voltak terhelve, hogy nem tudták vállalni az iroda felújítás munkálatait. Viszont ajánlották az Amelis céget, akik hihetetlen szakértelemmel és több, mint 10 éves szakmai múlttal a hátuk mögött álltak a rendelkezésünkre.

iroda felújítás

Mit érdemes iroda felújítás során elvégeztetni?

Ez természetesen mindenkinek az egyedi igényeitől és a rendelkezésre álló pénzügyi keretektől függ. Mi az elmúlt 10 év alatt folyamatosan képeztünk egy felújítási keretet – amire minden partner cégünket is rábeszéltük, akik saját tulajdonú iroda épülettel rendelkeznek – annak érdekében, hogy amikor eljön az iroda felújítás ideje, ne akkor kelljen „vakarózni”, honnan fogjuk ezt most megoldani. Szerencsére jó tanítómesterünk volt ezzel kapcsolatban… ☺

Amikor felkerestük az Amelis iroda felújítás területén működő céget, először is a tulajdonos hölggyel volt egy hosszas beszélgetésünk mire is van szükségünk, mi a fontos számunkra, amit az ügyfeleink számára szeretnénk sugározni, mutatni. Megmondom őszintén ilyen iroda felújítás megközelítésre nem is gondoltunk, mi csak úgy, húbelebalázs módjára álltunk volna neki. De hát ezt jelenti az iparági szakértelem, párosulva az ügyfélközpontú gondolkodással.

Így az iroda felújítás legapróbb részleteit is kidolgoztuk és megbeszéltük az időzítést, költségvetést és az összes szükséges engedélyeztetési folyamatot. Mondjuk ebben pont szerencsénk volt, mert a jogi környezet olyan mértékben változott és egyszerűsödött, hogy sokkal kevesebb utánajárással és adminisztrációval lehet most már egy irda felújítás procedúrájának nekilátni.

Annyira tökéletes összhangban voltunk az Amelis céggel, hogy gyakorlatilag az összes feladatra le tudtunk velük szerződni és úgy lett az iroda felújítás folyamata megtervezve, hogy az ügyfél-tér az a teljes felújítás folyamán biztosítva legyen, így még csak leállni sem kellett az ügyvédi képviselettel. Szép magyarsággal szólva zseniálisak!
A munkát első osztályon végezték, a legprofibb anyagokkal, gyönyörű tapétákkal és színekkel dolgozva, ráadásul belsőépítészeti tanácsokkal, kivitelezéssel és bútor-beszerzéssel is tarkítva a kivitelezési munkálatokat. Tényleg csak és kizárólag non plus ultra szavakkal tudom illetni az Amelis csapatát és bárkinek, aki mostantól ilyen témában beszélgetne velünk csak őket fogjuk ajánlani! Mondom ezt azzal a meggyőződéssel, hogy több, mint munka kapcsolat viszonyba kerültünk a céggel és nagy valószínűséggel az ő jogi képviseletüket is hozzánk fogják hozni a nagyon közeli jövőben.