post

Mindenki került már olyan helyzetbe véleményem szerint, hogy akár személyes, akár irodai költözés nem tudta hogyan és mivel kellene a dolgokat, bútorokat elszállítatni. Sokan azonnal rávágják persze, kisteherautó bérlés a megoldás! Könnyű azt mondani, gondoltam én is oly sok hozzám hasonló emberhez, akik még soha életükben nem költöztek egyik helyről a másikra. Na ehhez szolgálok egy-két tanáccsal és ötlettel nektek.

Kisteherautó bérlés gyorsan

Először is nagyon fontos leszögezni, hogy ez ám messze nem olyan nagy ördöngösség, mint ahogy azt én is gondoltam az elején. Az én esetemben egyszerű volt a történet, felvettek egy budapesti egyetemre, így egyértelmű volt, hogy a kényelmes és nyugodt családi fészket el kell hagynom. És miután szüleim nem annyira a költöztetés iparágban dolgoznak, így más megoldást kellett találni kisteherautó bérlés témában.

Na mihez fordul ilyenkor egy hozzám hasonló fiatal. Hát persze, hogy a barátokhoz és ha onnan nem tud értelmezhető és főleg, értelmes válaszokat és segítséget kapni, akkor jön mindenki barátja a gugli. A találat: hatarauto.hu.

kisteherautó bérlés

Kisteherautó bérlés az interneten???

Biztos most sokan őrültnek tartotok, hogyan lehetne egy költözést az interneten megszervezni. A válaszom. Sehogy! Bocsánat, helyesbítek. Azt is lehet, ha valakinek rengeteg zsé van a zsebében, és nyom egy telefont a költöztető cégnek, hogy helló, gyertek ide, ekkor és ekkor, légy szíves csomagoljatok be mindent, persze ultra óvatosan és szállítsátok át a megadott új címemre. Ott pedig kezdődhet a kicsomagolás, stb. Na ez nem én vagyok.

Nekem találták ki a kisteherautó bérlés kategóriát, amikor is az ember fogja bérel egy kocsit, belehány (jó esetben belepakol) mindent és irány az új kecó. Na jó ebben azért van segítség meg némi túlzás is. De a lényeg, hogy először is kell találni egy frankó céget, akiknél lehet kocsit bérelni, mit tudtam én mekkorát, és el lehet kezdeni a költözést.

Az egyik spanom javasolt egy céget, asszem Határautó volt a nevük (nevekben szar vagyok, bocsi), akik mindenben tudnak segíteni. Hát ez kajakra így volt. Felhívtam őket, bementem hozzájuk és nagyjából elmondtam mi a szitu. Honnan, hová fogok költözni, és mennyi cuccom van kábé. Egy tutti csaj volt, aki segített, úgyhogy még a feladat is élménnyé alakult… ☺ Ezután a kisteherautó bérlés nem annyira kedvelt adminisztratív része jött, de a csajszi ebben is segített.
Kitöltöttünk minden szükséges papírt, lefénymásoltak minden iratom és a megfelelő zseton letevése után gyakorlatilag kész is volt a kisteherautó bérlés folyamata. Lehet, kihagytam egy-két pontot, de ezt nézzétek el nekem. Ezzel az egész cikkel csak annyit akartam átadni nektek, hogy nem kell félni a költözködéstől, mert nem akkora cucc az egész, mint amennyire félelmetesnek hangzik elsőre, hála a kisteherautó bérlés lehetőségének! És annak, hogy sikerült megtalálnom a Határautó céget, akiknél profibb csapatot nem tudnék ajánlani nektek. Úgyhogy kalandra fel skacok!